Jazz

Jazz

Ulrik Spang-Hanssen Trio

er en klavertrio, som udover USH selv består af Jesper Carlsen på bas og Anders Senderovitz på trommer. Trioens speciale er jazzificeringer af selv de mest vandede gamle schlagere og grand-prix hits. Alt fra Beatles-melodier til ”To lys på et bord” kan tages op til behandling, og resultatet egner sig lige godt til koncert og til festbrug. Hvor finder man ellers en trio, som kan spille ”Lille Sommerfugl”, så hele lokalet gynger og Bjørn Tidmand himself giver øl?
Pakhusorkesteret

Pakhusorkesteret er velsagtens det orkester i Danmark, som har spillet flest jobs på færrest mulige lokaliteter, idet det i årevis har været husorkester på Det Bruunske Pakhus i Fredericia, hvor det har spillet et utal af gange. Derved er det blevet et særdeles velsammenspillet og humørfyldt orkester i den traditionelle stil, som kan sætte fut i enhver forsamling. Alle medlemmerne er særdeles erfarne i trad-faget, og kan stilen til fingerspidserne, og man kan også sagtens overtale Pakhusorkesteret til at spille andre steder! Det aktuelle line-up er: Ove Larsen, trompet, Finn Odderskov, klarinet og sax, Finn Burich, basun, Jens Bertelsen, banjo, Mogens Leander, bas, Uffe Dalsgaard, trommer og USH, klaver.
West 58th Street Stompers

er også et traditionel jazzband, men af en noget anden slags. Orkesteret fremstod allerede i de tidlige 70’ere som eksperter i Jelly Roll Mortons musik, og dette præger stadig bandets repertoire. Engagerer man West 58th kan man få numre at høre, som få andre jazzbands kan eller overhovedet ved findes! Bandet kan prale af et engagement, som må være noget af en rekord, idet det i 36 år i træk har spillet til det årlige julebal i Skjern, uden at folk er blevet trætte af det af den grund. De, som danser dernede i dag, er børnebørn af det publikum der kom, da vi begyndte, og vi er fast besluttede på at tage en generation mere med! I dag består bandet af Flemming Nordenhof, trompet og vokal, Poul Martin Grønnegaard, klarinet og sax, Peter Jessen, basun, Per Knudsen, bas, Imrich Cisar, trommer og USH, klaver.


Uffe Steen og Ulrik Spang-Hanssen duo

Uffe Steen er en af Danmarks mest feterede guitarister. Han spiller både jazz og blues på højeste niveau, og sammen har de to kolleger fra konservatoriet spillet en hel række kirkekoncerter, hvor de spiller alt fra Gershwin til Buxtehude og den franske nationalsang.